Laden...

Your-Craft

Your-Craft Your Destination
Speel gratis!

Contact

Misschien wel het belangrijkste wat er bestaat!

Wij vinden dat contact een van de belangrijkste is in een server, daarom hebben wij daar ook veel aandacht aan besteed om zo makkelijk en snel contact te hebben met onze spelers. Hier zie je een paar mogelijkheden om in contact te komen met ons.

In-Game

Natuurlijk is in-game een makkelijke manier, alleen het is een beperkte manier, omdat je geen foto's of lange bericht kan sturen kan dit het gesprek beïnvloeden. Dus als het niet een lange of moeilijke vraag is dan kun je deze altijd stellen aan een staff member van Your-Craft.

Email

Een email sturen is een makkelijke en snelle en veillige manier om met ons in contact te komen. Je kunt ons dan makkelijk een lang bericht sturen en ook nog foto’s of andere bestanden er aan toevoegen, wat in sommige gevallen zeer handig kan zijn, bijvoorbeeld als je bewijs hebt dat iemand hacks gebruikt of andere incidenten. Je kunt ons bereiken via de website op de home page helemaal beneden, of door je eigen email provider te gebruiken zoals Gmail of Hotmail. Je kunt ons bereiken via het volgende e-mailadres info@your-craft.nl we proberen binnen 24 uur te reageren.

Skype

Ja, Wij hebben ook skype, wij gebruiken het meer voor snelle communicatie, maar we hebben ook een skype groep waar je dingen aan spelers kan vragen. Je mag in de groep, alleen er zijn wel regels aan verbonden. Als je akkoord gaat met de regels dan kun je nu onze skype chat joinen door hier op te klikken
  • Niet spammen
  • Niet schelden
  • Niet veel smileys of filmpjes gebruiken
  • Niet andere mensen gaan toevoegen zonder dat daar toestemmingen voor zijn gegeven.
  • Regels overtreden betekend uit de groep worden gezet.
  • Geen reclame op elke manier of reden dan ook. Dit geld voor Youtube, Servers ect...

Teamspeak 3

Teamspeak 3 is een programma wat je op je computer installeert en dan via een server met verschillende kanalen kunt praten waardoor je dat gedoe niet hebt wat je met skype elke keer van “Voeg die toe!” “Maar ik ben de beheerder niet” “Ik bel opnieuw”  Daarom hebben wij ook een teamspeak 3 server waar je makkelijk en gezellig met vrienden kunt praten over de server of over andere games! Klik hier om teamspeak 3 te downloaden. Binnenkort een uitleg op de Your-Wiki!
Spring naar de toolbar