Laden...

Your-Craft

Your-Craft Your Destination
Speel gratis!

Servers

Your-Craft Servers

Wij proberen zoveel mogelijk voor onze spelers te bieden!

Wat is nou een Minecraft server zonder leuke minigames, dat vonden wij dus ook van het Your-Craft team. Daarom proberen wij zoveel mogelijk minigames op de server te zetten, zodat als jij even geen zin meer  heb ik Your-Factions dan kun jij lekker een minigame spelen! Hier is de lijst van onze gamemodes met een kleine uitleg!

 

Faction (1)Inleiding: 
Factions is een gamemode waar verschillende teams elkaar te lijf gaan om zo de grootste faction te maken. Maak een faction of vecht samen in een ander zijn faction! PvP, raiden, bondgenoten, vijanden en plezier! Daar draait factions om.
 
Bondgenoten en Vijanden:
In factions heb je bondgenoten en vijanden, Bondgenoten zijn er om je te helpen of puur om iemand bevriend te houden, Vijanden zijn er om je aan te vallen. Vertrouw niemand 100%!!
 
Base 
Je base is een van de belangrijkste dingen doe je moet doen in factions, in factions draait het dus niet om een mega mooi kasteel te maken van gold blocks en stonebricks, maar het draait er juist om, om de sterkste base te hebben/maken. Als je base snel te vinden is en makkelijk binnen te dringen dan ben je zo geraid. Dus maak een base van obsidiaan of andere sterke materialen. Dus als je meer bent van het mooi bouwen en rust gevende geluid van water en schapen om je heen, in plaats van zombies en tnt dan is dit niet de gamemode voor jou ;)
 
Raiden
Raiden is het gene wat faction leuk maakt, Raiden betekend eingenlijk binnendringen. Oftewel bij raiden ga je de vijand zijn base binnendringen, de mensen vermoorden en natuurlijk hun stuff stelen!
 
Conclusie
Dus hierbij weet jij wat factions inhoud. Dus het is op eigen risico om in de battlefield te gaan ;)
Skywars (1)
 Inleiding
Skywars is eigenlijk Kitpvp + skyblock. Skywars is een hele beroemde gamemode omdat het snel te spelen is en ook nog leuk! Nu naar de uitleg, Iedereen spawnt in een glazen kooi boven zijn eiland die ook weer zwevend boven de void hangt. Eenmaal uit je kooi, val je op je eiland dan kan het spel beginnen. Zoek chesten die op je eiland zitten mine of hak eventueel wat blokken. Dan begint de echten strijd.
 
Gevecht
Je hebt nu je chesten geloot, en eventueel dingen gemined of gehakt. Nu kan de strijd beginnen, Zoals je hier boven hebt gelezen, je eiland hangt boven de void. Wat inhoud vallen is dodelijk!! Gebruik blokjes om zo naar andere eilanden te gaan, of naar het midden daar is meestal een enchantment table en veel chesten! Maar kijk uit! Er zijn vijanden die jou proberen te doden of te laten vallen!
 Doel
Het doel is natuurlijk om als laatste over te blijven en het potje te winnen! daarvoor zal jij mensen moeten doden of laten vallen!
 
Tips
  • Zet om de zoveel blokjes water neer zodat als je valt in het water valt en omhoog kan zwemmen!
  • Gebruik eieren of sneeuwballen om mensen er af te gooien als ze vallen.Bouw snel en kijk goed of de vijand niet kijkt!
  • Bouw snel en kijk goed of de vijand niet kijkt!
  • Mine eventuele ores om zo betere wapens of armor te maken!

Creative (1)

Inleiding:

Creative is een Gamemode zoals de naam al zegt dat je in creative bent. Je kunt dus oneindig blokken plaatsen en ze direct plaatsen en breken. Bouw met vrienden of alleen en vooral het voordeel niemand kan jou bouw werk kapot maken!

Plots

Plots, ook wel percelen genoemd in het Nederlands, zijn meestal vierkanten terreintjes die je kan claimen, en waar je dan rustig in je eentje of met vrienden die je toegang kan geven om op die plot|Percel te bouwen.

Regels

Zoals bij elke gamemode zijn er weer andere regels en ook hier.

  • Geen seksuele bouwwerken of andere dingen in dit domein.
  • Geen klachten over je kapotte plots als je die gene zelf toegang hebt gegeven.
  • Geen completen redstone systemen die bugs of lag kunnen veroorzaken.
Commands
PlotSquared
 
Spring naar de toolbar