Laden...

Your-Craft

Your-Craft Your Destination
Speel gratis!

Your-BuildTeam

Your-BuildTeam

Een BuildTeam waar je op kunt rekenen

Een minecraft server is natuurlijk niks zonder een goed build team. Net zoals een website of een huis wat je wilt verkopen moet alles er spik en span uit zien. Dat begrijpen wij, daarom hebben we ons eigen buildteam die daar voor zorgt. Wij willen een mooie server, want ja als je een server joint het eerste wat je ziet is het uiterlijk! Daarom is het belangrijk als buildteam om veel tijd aan de spawn's Map's ect.. te besteden.


 

RECRUTEREN

Ons buildTeam is nog klein, en hebben dus nog meer fantastische builders nodig! Dus houd jij van bouw en kun je dat goed, en wil je actief zijn op Your-Craft? Dan is het buildTeam wat voor jou!

Your-Craft Netwerk

Wij zijn geconnect met het Your-Craft netwerk dus je kunt gewoon via play.your-craft.nl joinen en dan naar Your-Creative via het server menu!

Creatief

wees creatief! Bouw met verschillende lagen en blokken. Bedenk zelf wat je bouwt en misschien zit jij straks bij het officiële Your-BuildTeam!

Wat foto's van ons werk

marijndb1999

 

Hey! Ik ben de Owner van Your-Craft, maar niet alleen ik ben namelijk ook de HeadBuilder van het Your-BuildTeam. Kan jij goed bouwen? Wil je Your-Craft mooier maken? Dan ben je hier op de juiste plek, Als jij goed kan bouwen in verschillende stijlen met meerdere lagen dan kan je misschien wel bij het buildteam. Elke keer hoor ik mensen zeggen 'Ik kan niet bouwen' Dan zeg altijd maar 'Ik op het begin ook niet' Dus ja iedereen kan leren bouwen het is een kwestie van doorzetting vermogen.

Stay cool, Don't stress, and Build it!

Marijndb1999 - HeadBuilder

Your-BuildTeam Manegement

Marijndb1999
HeadBuilder
Ik ben Marijn|Marijndb1999 de Headbuiler, van het buildteam. Ik start de projecten en zet de builders aan het werk, ik neem de nieuwe builders aan. Dus wil jij ons buildteam joinen? Dan moet je bij mij zijn! Misschien tot binnenkort!
PleaseEnterName
MainBuilder
Hey,Ik ben Marvin de MainBuilder van het YourBuildTeam, ik help Builders en voer de opdrachten uit die de Headbuilder aan mij geeft. Ik vindt het heerlijk om nieuwe skywars maps te maken en te zien hoe mensen er lol van hebben.

Your-BuildTeam builders

ItzRichii
Builder
Ik ben ItzRichii, ik hou van bouwen in Minecraft ik vindt het heerlijk om maps te maken voor skywars en daarna er op te spelen. Zie je snel?
LotteLove
Builder
Ik ben LotteLove, ik heb veel liefde voor bouwen in minecraft... Snap je hem? Maar ja, ik hou van bouwen en Your-Craft is een leuke server waar je rustig kan bouwen!

nammie29
Builder
Hoi, ik ben Nam en ik ben builder van het Your-BuildTeam. ik help graag met het bouwen van nieuwe maps, lobby's etc.

Qaliham
Builder
Ik ben Luuk|Qaliham ik ben builder van het Your-BuildTeam. Ik help onder andere met het maken van nieuwe maps en spawns.

Hoe word je builder?

Builder

Als je bij het Your-BuildTeam wilt horen, dan moet je natuurlijk laten zien wat je allemaal kunt. Zo solliciteer je voor builder.

Eisen

  • Kunnen bouwen in verschilende stijlen.
  • Natuur kunnen bouwen zoals bomen ect...
  • In lagen werken.
  • Verschillende blokken.
  • Teamspeak 3 hebben, en microfoon.
  • Vaak online zijn
  • Niet verlegen zijn.
  • Ouder dan 13 jaar.
Als je aan deze eisen voldoet stuur dan een email via het contact formulier hier onder.

 

 

Spring naar de toolbar